Ne závidět... Jsem přesvědčená, že by měl stát být stejně "milý" k důchodcům i k maminkám. To je všechno. Já sama si myslím, že naši rodiče by si u zasloužili jít do důchodu... a kdo ví kdy se dočkají. Jen nechápu, proč se někomu zdá zbytečné, aby stát podpořil mámy s dětma. Negeneralizovala jsem to. Tvoji rodiče třeba byt nedostali. Mateřská nebyla. Na druhou stranu - když už teda šla máma v půl roce dítěte do práce, aspoň mohla dítě dát do jeslí. U nás v podhorským městečku takovýho NIC neexistuje. Ale já se nerozčiluju... mám zdravý ruce, nohy, a mám ochotný lidi kolem sebe, který mi pohlídají dítě, když jdu pracovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.