Sarko,
Bydlení se najde všude. Nemusí mít 4+1, ale stačí byt menší. Vždyť to není na věky.
1. nemám práci a dlouhodobě se mi jí nepodaří najít a třeba v jiném okresu bych ji dostala, tak bych se přestěhovala - klidne bych mela praci a podarilo by se mi ji ihned najit. Bydlim v okresu, kde bych praci dostala, ale Praha je za humny, cili bych sla delat do okresu Praha.
2. bydlela třeba v menším (levnějším) bytě než jsem zvyklá. No, jsem od rodicu zvykla bydlet v 7+1 takze od doby, co jsem se vdala a bydlim tady, jsem celkem zvykla bydlet v mensim :-)))
3. Díky tomu, že bych měla práci, by se moje situaci měla zlepšovat, čili časem bych měla i na lepší, větší, dražší ubytování dle mých představ.
Prestoze jsem mela praci, kdyz jsme se s manzelem brali (a nemeli jsme tehdy samozrejme deti), tak jsem vedela, ze na vetsi, drazsi ubytovani TEZKO nasetrime, pokud chceme mit deti. Nyni mame ty deti a ja do prace nemohu a jeste dlouho nebudu moc jit.
4. Synovi je 10 a pocitam, ze az pujdu do prace, on uz tady bydlet asi nebude, takze nas byt bude pro 3 opet zase stacit.
Jeste stale nechces uznat, ze to neni na veky? :-D
Předchozí