| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tak tomu říkám podraz … aneb odvolávám, co jsem odvolal …

Pročítala jsem poctivě názory které jsou zde napsané a musím se divit!!!
Né každý má to štěstí, že má dost peněz, aby mohl našetřit než otěhotní, aby pak bylo na uživení dítěte, né každý má babičku, která se postará aby maminka mohla jít do práce, jesle nefungujou, školka až od tří let!!!
A už vůbec nemohu uvěřit větě když na to nemáš, tak si dítě nepořizuj!!!
Kde to jsme, vždyť z našich dětí vyrůstají daňový poplatníci také pro stát, vždyť jsem od osmnácti poctivě dřela a žádné výhody doposud nepobírala, odvedla jsem si myslím do svých třiceti už peněz do státní pokladny dost, tak proč by mi to teď když to potřebuju neměl stát z části vrátit???
A pak když jsme u toho rozhazování, proč napoříklad poslanci berou takové peníze a proč mají tolik výhod??? Čím si to oni zasloužili??? jako obyčejný dělník si můžu o dopravě zdarma jenom zdát a o třináctém neřkuli čtrnáctém platu ani nemluvím!!!
Když chce stát šetřit, tak proč nešetří i zde?????
Ano někteří si řeknou zase jedna ukřivděná, ale já to tak prostě vidím a cítím a vůbec se mi to nelíbí!!!
Nelíbí se mi slova, když nemáš na to mít dítě tak ho v životě mít nebudeš!!!
Akolik lidí si pak to dítě bude moci dovolit?????
Slíbili před volbami zvýšení rodičovského příspěvku a teď jako kdyby se nám důvěřivcům vysmívali do obličeje!!!
Myslím si že ač to bude pro stát velké zatížení, tak pro průměrné vydělávající rodinu, kde dělá jenom manžel a maminka je na mat. je to konečně nějakej peníz a né almužna 3500.-.
Jsem úplně rozladěna z lidí, kteří si hrají na pány bohy a snaží se určovat, kdo může mít např. dítě a kdo né!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.