No k Zerat se ja nevyjadruji uz jen proto, ze jeji veta: "Naší dceři se tady zlepšil atopický ekzém;" mne polozila smichy pod stul s pocitaceam.
Moji dceri se ekzem zlepsil az vymizel i v tom byte, kde ji zacal. On totiz ekzem 75% detem do veku cca 2 let zmizi nastesti zcela sam a neni nutne se kvuli tomu stehovat:-DD
A jinak mi tedy vkladas do ust, co jsem nikde nenapsala, tj. toto: Nezlob se na mě, tak než sedět v zařízeném upraveném bytě a nemít práci, tak to klidně začnu zařizovat stěhování a byt si budu zařizovat znovu. To co napsala o pár příspěvků níž Zerat, tak pod to bych se klidně podepsala taky. To jsou lidi, co si nestěžují a jednají.
JA jsem nikde nenapsala, ze POKUD bude bydlet v kraji, kde prace neni, ze se JA NEPRESTEHUJI, treba bych se i prestehovala, co ja ted vim. NAPSALA jsem Ti, ze JA se STEHOVAT kvuli praci nepotrebuji, bo prace na mne ceka za rohem, ze :-)
JA jen chci, aby jsi odvolala, ze to muze udelat KAZDEJ JEDEN CLOVEK v nasi republice, aby jsi odvolala toto : "Bydlení se najde všude. Nemusí mít 4+1, ale stačí byt menší. Vždyť to není na věky."
Protoze to neni pravda a je to generalizace jako Brno :-)
Předchozí