Miško a Renato,já s váma taky souhlasím.Už jsem jim tam v jednom příspěvku výš napsala,že internet ovládají hlavně ty bohatý a ty by nám nejradši ten příspěvek ještě skrouhli.vůbec se neumějí vžít do lidí co makají fyzicky a za podprůměrný platy,pořád tady na netu jen samý kecy jak od státu nic nechtějí a jak se o všecko umějí sami postarat a když nemáš na dítě tak si ho nepořizuj.To je ubohý!!!!!!!!!byla jsem původně na netu hledat něco úplně jiného,ale tohle jsem nemohla nechat bez odezvy!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.