myslím si,že nadané dítě je takové dítě,které se dokáže samo prosadit a vysunout z řady.To, že maminka naučí předškoláka číst a počítat,ještě neznamená jeho výjmečnost.Mám dvě dospělé dcery,narozené rok po sobě.Ta starší se sotva vyučila a mladší studuje medicínu.Oběma jsem se věnovala stejně v předškolních letech a už ve školce mě upozornili na šikovnost té mladší.Nikdy,podotýkám nikdy jsem se s ní nemusela učit(ani v první třídě),něco ji vysvětlovat ani psát domácí úkoly.Mimojiné je nadaná i hudebně a výtvarně,což ale ta starší taky.Závěr?Opravdu talentované dítě jde samo za svým cílem.Nadání mu do hlavy nenatlučete.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.