| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak mi vzali kojení

Zdravím!
Chtěla bych také přispět vlastní zkušenost s kojením.Naši první holčičku jsem po instruktáži sestřičky v porodnici,jsem zvládla akorát to,že se trošku napila,měla 4,16 a tak,když se přisála,vhrkly mi slzy do očí,byla to síla.
S kojením jsem měla problémy až doma,měla jsem ucpaný mlékovod a taky horečky.Nakonec se o malou,aby neplakala staral manžel a já jen s velkými bolestmi kojila.Taky mi moc pomohla linka kojení a nejaá paní tam radila dávat tvaroh,ccož mi moc pomohlo.
Za pár dní už bylo líp.
Druhou holčičku jsem rodila v jiné porodnici,kde jsem byla velice spokojená,byly tam milé sestřičky,ale jeden mladý pan doktor,který už byl pro nás na pokoji legrační tím,že se mně pořád ptal,zda plyny odcházejí",no to mě vždy "dostal".Ale k tomu kojení,už nebylo nic dramatického-žádný zánět prsu,a když bylo horké-tak jsem dávala ten tvaroh už preventivně a vyhýbala se průvanu.
Jinak tu první jsem kojila do roku a měsíce.
Druhou cácorku do 21 měsíců.
Taky chci podotknout,že kojení je krásné,ale taky náročné a že dá zabrat,byla jsem v té doběstrašně náladová,zranitelná a plačtivá.Aůle tehdy jsem si to přiznat nechtěla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.