| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak mi vzali kojení

ahojky, máme se synem podobnou zkušenost, jen ne z porodnice, ale z dětské nemocnice.syn se narodil o 6 týdnů dříve a i přesto že byl 4 dny krmen z lahve v inkubátoru, měl silný sací reflex a k prsu se i po pozdním přiložení přisál a mlíčko se tvořilo dobře. bohužel po 2,5 měsících se mu začalo nedostávat mlíčka, v noci pil méně. já nezkušená měla strach že po 1 přořvaném dni umře hlady. jinak pil skvěle a přibýval 1,2kg za měsíc!místo abych ho i přes noc přikládala co nejčastěji a počkala, než se mlíčko dotvoří, volala jsem na laktační ligu. tam mi neporadili, že prý máme špatnou techniku...tak jsem volala na dětskou pohotovost, kadil totiž hlenovitou bledězelenou stoličku, jestli to není třeba infekce...nakonec nás hospitalizovali v dětské v brně, syna nechali na infekčním a já musela přestat kojit...co bylo pak, nebudu říkat.syn byl 2 dny sám, já měla prsa jako balony. výseldek byl, že růstový spusrt přišel dříve, jen mi nikdo nebyl schopen toto říct a já to BOHUŽEL nevěděla. syn si z nemocnice přinesl cucání palce, neb hladovému dítěti dávali odvar z rýže a pouze co 3 hodiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! v omezeném množství. kojila jsem nakonec do 1 roku, neb jsem to nemohla vzdát,ale občas jsem dokrmovala. cucání palce jsem odstranila dudlíkem až v 14 měsících a výčitky sama v sobě nesu pořád. jak jsem mohla syna nechat samotného a slepě poslechnout doktory a jak jsem mohla dopustit přerušit kojeníííí.dodnes si pamatuji slova sestřičky, že se nemusím snažit kojit, že stejně o mlíčko přijdu...ted už vím proč...lahev je pro hladové dítě rychlejší a pak se mu nechce tahat...tak snad se někdo poučí...pro mě to byla hořká zkušenost

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.