| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tak tomu říkám podraz … aneb odvolávám, co jsem odvolal …

Sarko,

precetla jsem to jeste jednou a mam tech reakci vic:
1. o mne je tu znamo, ze jsem ze zasady proti soc. davkam, ostatne je tu znamo, ze JA bych napr. maminkam deti do 4 let nepovolila k pobirani RP vubec zadny privydelek. Podpory neobhajuji a NIKDY jsem nebyla pro podpory. Byla jsem vzdy pro vytvareni novych prac. mist, napr. i pro zkracene uvazky.

2. Ty jsi v situaci, kdy Ti manzel dojizdel 150 km. Fajn. Rekli jste, ze jste schopni se kvuli te firme prestehovat jinam, tam, kam se stehuje ta firma. Fajn. Prodate svuj stavajici byt a koupite tam nekde jinej, mensi? Co kdyz ta uzasna firma tam nekde zkrachuje? Budete bydlet v malem byte (kdyz, cituji: Nemusí mít 4+1, ale stačí byt menší) a bude Tvuj manzel hledat praci tam jinde u uplne jine firmy? Co kdyz tu praci nenajde?

3. Hele, ja treba vubec nejsem pohodlna se stehovat, ale rozhodne bych se nestehovala do mensiho, kdyz uz ted bych docela potrebovala vetsi.
HYPOTETICKY: Pokud by uz muj muz dostal vyhodnou praci nekde hoooodne daleko, tak by to uz bylo zahranici. A ja bych treba sla - dejme tomu do Dublinu - ihned, deti by mely dobrej zaklad AJ, meli bychom plat v librach, poznali bychom jinej zpusob zivota, atd... Vskutku - kvuli detem a me osobe a osobe manzela by to zrejme byla jen SAMA pozitiva, ze.
Stale reaguji na Tve tohle "Stěhujeme se, protože máme děti, chceme se o ně postarat. "

Ale JA Ti proste ted jasne napisu, ze JA tedy nemam POUZE deti. Mam treba jeste toho jednoho svyho rodice a chci, aby ho ty moje deti alespon trochu znaly. Dal i muj manzel ma jeste jednoho rodice. Klidne tomu rikej, ze se mi nechce stehovat(viz Tvoje: To co ho nutí zůstat na jednom místě je už jedno, každý si najde nějaký důvod, když se mu nechce.), ale ja to takhle necitim. Proboha pochop, ze kdyz bydlim v miste s nejdrazsimi byty a nemam uz takhle moznost svuj byt vymenit a nastehovat si do toho vetsiho bytu svyho nemocnyho prarodice, tezko se prestehuji jeste nekam o mnoho dal (Dublin), kde bych HYPOTETICKY mozna mela vetsi byt/dum, ale kde by ten rodic nemel odpovidajici zdravotni peci. A odpovidajici zdravotni peci by nemel rozhodne, nebot aby muj muz zivil uz 5 lidi + tu zdravotni peci, tak na to by jeho plat opravdu nestacil.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.