| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tak tomu říkám podraz … aneb odvolávám, co jsem odvolal …

Mirko nebrojím za rozdělení rodin. O tom tu nepadlo ani slovo. A že city nejsou pro mě důležitý? Proč? Že svoje rodiče mám ráda i když jsou sto kilometrů daleko? Nemorální se stěhovat? Nesouhlasím. To bych nemohla žít se svým mužem a dosud bych bydlela u rodičů. Právě za ním jsem se odstěhovala těch sto km a nikdo to nepovažoval za nemorální. Ano krev není voda, ale taky to není důvod k tomu, abych zůstávala někde, kde k mému žití nejsou zrovna ideální podmínky. Moji rodiče po mně nic nechtějí, ale ví, že když to bude nutné tak pomůžu a ráda. V žádném případě nepoužívají rovnítko stěhování = nemorálnost. Nezlob se, ale to mi zavání vydíráním.

A zvyk stěhování není jen vymyšleností Amíků.

Milado ano může práci ztratit. Ale můj muž je na tom tak, že práce se nebojí a když to řeknu hodně zjednodušeně tak v případě nouze zajde do prvního obchoďáku a místo prodavače má. Je schopen stát za pultem zrovna jako dělat určitou práci doma na pc. A je to možná naše štěstí, že je flexibilní a naučil se dost věcí a právě proto nemusí dělat jen a pouze třeba tu elektrikařinu.

Stěhování do Dublinu? Proč ne? Moje známá se nedávno stěhovala na Balkán právě proto, že manželovi tam nabídli místo. Možná trochu jiná situace, ale taky by mohla říct, mám v Čechách rodinu a lítat sem dvakrát za rok se mi vůbec nelíbí.

Libiku nemluvila jsem o ubytovnách přátelských k dětem, nýbrž o bytech o klasických bytech.
S prací na černo nesouhlasím a bohužel to ale podporuje to co říkám. Čech raději bude na černo a mít omezení s tím související, plus k tomu pobírat nějaký ten "přivýdělek" od úřadu než aby to řešil jinak.

Nezlobte se na mne, ale fakt bych raději nezaměstnanost řešila stěhováním než prací na černo a nebo tím "čučením do zdi" a litováním se. I když ten kdo by tu nezaměstnanost a s tím tu práci na černo spojenou měl řešit je stát.

Děvčata tohle je debata na dlouhé lokte. To se nikdy nemůžeme dohodnout. :-))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.