Sarko,
MMCH ja jsem treba nikde napsala, ze rodicak je nizky, to se ode mne nedoctes na cele Rodine a pisu sem uz roky :-)
S timhle: "o sebe musím postarat sama. Nikdo mi nic nedá zadarmo a nic není zadarmo." souhlasim na 100%. Ale to jsem ja, ktera mam 2 zdravy ruce a nohy a mozek mi taky jeste obcas slouzi :-) Stejne takhle je na tom muj muz. Ale 100% lidi v produktivnim veku na tom takhle neni. A treba i jsou, ale maji nejaky problem s ditetem. Treba jim to dite nechodi, nemluvi. A treba i chodi, ale ma mnozstvi SPU, LMD, je to dite s autismem ci co ja vim.. A treba meli to stesti a podarilo se jim dite umistit do vyborne skoly, kde je jejich dite spokojene, ma odpovidajici peci. A treba ten otec od ditete ztrati praci. Maji se tedy prestehovat o 200 km jinam, nekam, kde takovehle skolni zarizeni nikde neni?
Proste JA chapu, ze to nemusi byt vzdy jednoduche a tak jsem rada, ze jsi uznala ceskymu narodu alespon tech 90 % :-)
Mamco,
ano, vidis, Tebe treba napadly samozivitelky. Nemam tu zkusenost, tak jsem holt na samozivitelky nepomyslela.
Ale mam zkusenost se seniorama, tak holt pisu o duchodcich. A sup, uz to neni tech 100%, jak nam tu Sarka druhy den tvrdi... A s vystupnovanymi emocemi neargumentuji, argumentuji priklady z praxe a nekoho tady snad urazim ?:-) Nene, kdepak, ja se tady jako vzdy bavim :-)
Předchozí