Nemyslela jsem krupičku, fakt ne. Ale lze bez potíží uvařit rýžovou kaši, kukuřičnou, pohankovou.... Je to pracné, to připouštím, ale já to fakt vařila a vařím sama. Vím, že jsou i ty "instantní" (ten název berte fakt přibližně" v lékárně, jenže já si spočítala, že na ně nemám. Moje děti do roku drželi bezlepkovou dietu a vzhledem k očekávané alergii na kravské mléko jsem obě do roku držela na svým mlíku a do kaší ho dávala taky. Po roce jsme opatrně zkousili HA (děsný peníze, ve dvou přecházeli na normální (sušený)). Ve třech letech jsem dcerce poprvé dávala kravský mlíko.
Nechci říct, že ten, kdo dává instantní kaše, nebo jídlo ze skleničky je líný. Vím že, o tchýni jsem to napsala, ale ta to o sobě otevřeně říká.
Chtěla jsem jenom říct, že když se rozhodnu to kupovat, je to moje volba. Volím mezi tím, že můžu mít volno a platím předpřipravené jídlo, nebo to volno nemám a mám tý peníze. Můžu to totiž uvařit za podstatně menší peníze. Ale souhlasím s tím, že normální rodina s dětma to má zatraceně těžké. Léky - ty MUSÍM koupit, tam chápu nářek nad cenou, mléko - i to je drahé, ale děti ho potřebují, co nám zbývá, než ho koupit.
Předchozí