Kdo že říká abychom neměli děti??? Četla jsi ty příspěvky nahoře??? Asi né co??? Moc by mě zajímalo, kolik máš peněz, protože kdyby jsi měla příjem jako já, tak tohle v životě nenapíšeš!!! Plně souhlasím s Miškou a to že je to nějaký systém, tak to je dost špatný systém!!! A potom jde tu i o princip, jak můžu něco slíbit, schválit a pak za měsíc dva zase zrušit??? Tak proč to slibovali, to už přeci museli vědět předtím, že na to nebude!!! To si jako naši politici s náma mohou dělat co chtějí??? Dělat z nás blbce a tak podobně??? No podle tebe asi jóóó!!! Tyhle chytrý řeči mě vážně dostávají!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.