Také se mi nelíbí zvyšování rodičovských dávek pro všechny. Deset let jsem pracovala a mám mít stejný příspěvek jako matky nikdy nepracující? Ale i tak jsem za plánované zvýšení mateřské ráda. Bohužel tomu přestávám věřit a tak jsem se rozhodla,nerada, že dám malého do jeslí a půjdu asi do práce. Naštěstí otěhotněla jedna kolegyně a vypadá to, že budu moci na podzim nastoupit. Jsem z toho trochu smutná, chtěla jsem si to doma s malým užít, ale nedá se nic dělat. Naším politikům už nevěřím ani slovo. Pro rodinu nedělají nic, tedy myslím pro slušnou pracující rodinu, která stát nevyžírá na všech možných dávkách.Chci dětem zaplatit kroužky a občas nějakou dovču a výlety. Ale to asi každá dobrá máma. Tohle ale naši politici nevidí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.