| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Svůdné, ale nemocné

No vida ajá se bála,že jsem ve svých 31 nenormální když se mi tahle móda bokovek a triček moc nezamlouvá.Moje tchýně ve svých 60 letech,byť na ně nevypadá ani náhodou,a její štíhloučké postavě,nosí bokovky taky.Jsem pohodlný člověk,nerada nosím to,v čem se necítím dobře.
Co se týká nošení pro roční dobu nevhodného oblečení,kdo dětem kupuje oblečení?Přece si všechno nekupují samy,nebo ano?Ptám se proto,že nás možná taky brzo čeká boj,v tom co si dítko bude chtít oblíct a co ne.....Nejde o to,že bych mu měla kontrolovat co si obleče,stejně by si našlo cestu jak a kde se převlíct,ale právě o ten výběr v obchodě.Takže bych uvítala od těch co mají děti starší odpověď.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.