Nedávno jsem objevila zajímavy střih, který má vzadu vyšší pas a vepředu jaksi snížený (až pod ten pupík), ale z hlediska pohodlnosti je to opravdu super. Taky mám tzv. vysoký sed :-)) Bohužel tento střih nabízejí jen dražší značky a tím rozhodně nemyslím kenvelo ..... Smůla. Jinak si nemyslím, že za tohle může módní průmysl. Já bokovky nosím taky a i v zimě, ale nedovedu si představit, že bych vylezla bez tílka. Teď se prodávají takový hezký barevný elastický (jsou z toho materiálu i nohavičkový spodní kalhotky) a ty jde vzít skoro pod cokoliv. No a bundu nosím i v 5 stupních péřovou (v -10 pak horolezeckou péřovou :-)))) Typy ženských (či mladých holek), které pro "módu" a svůj vzhled udělají cokoliv byly jsou a budou. Možná v té pubertě je to horší, nečetly jste o stahovačkách z předminulého století asi taky "superzdravá" věc ne???? Ještě dnes občas vyrazím na hory nebo do kempu a některé kolegyně si každé ráno vytvářejí dokonalý make-up i když je může potkat tak ledy grizzly s vlkem :-))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.