no já si myslím, že byla spíše neochotná,připadala jsem si jako debil. A nesjpíše věděla,ale možná měla špatný den nebo nevím, tak jsem to odnesla. Řešila jsem to chůvou - to co jsem vidělala,za to jsem jí platila. Teď jsem v PN kvůli rizikovému 2.těhotenství. A je léto a stále pevně doufám, že bude můj starší zdravější. Předepsali mu před půl rokem jiný sprej.Leta bral inflamide, teď bere Seretide a cca 1 měsíc dáváme dokonce ten slabší. A změna je očividná. Najednou je plný elánu atd. Jestli si o astma chceš popovídat napiš mi na email. Ráda se podělím o zkušennosti a ráda nové získám :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.