já tedy na bokovky nedám dopustit,dávám si samozrejmě bacha aby mi nebylo vidět až "do kuchyně" a v zimě se zachumlám do svetru,ale o tom jsem psát nechtěla.Moje pointa je,že bokovky mi pomohly přežít těhotenství-končily pod bříškem,nikde netlačily a SUPER.Jo,dodávám že krátka trička jsem nosila stále,ale s košilkou pod tím.A bylo mi řečeno že jsem "cool"!!! Nemluvím tady o klasických bílých košilkách(případně s krajkou),ale neštastným matkám radím-pořidte holkám třeba růžovou,na to at si vezmou černý krátký tričko,vše sladit s páskem a botama a uvidíte ten úspěch-ono totiž vrstvení je taky v modě!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.