Opět jsem si početla. hezky napsané Díky.PŘEJI BRZKÉ UZDRAVENÍ DCERCE.
Jinak trička pod pas taky neseženu. A jak se snažím.:-((((((((((((((((( Bokovky mi darovala sestra k vánocům. měla jsme je jen ten den jestli mi jsou. necítím se v nich.:-( Vadí mi právě ta holá záda.
Taky radši košilku... a triko v kalhotech,ale když to někomu nevadí ať si to nosí.
MYslím, že v tuhle chvilku je to spíš o těch výrobcích. Prostě nevyrábějí. A kalhoty NOEMÁLNÍ se chystám opravdu ušít.
Když jsme byla puberťák: tak jsem ani moc neřádila: to se moje mamka měla. Moje sestra jí to vynahradila. Co nosila na jaře na podzim už nechtěla, že to vyšlo z mody.Podobných chuťovek mraky.... takže matkám všech PUBOŠŮ. PEVNÉ NERVY.Ono je to třeba někdy přejde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.