Také neholduji této módě, nehledě na to, že na to ani nemám postavu. Ale chodí mi např. domů katalod módy Magnet a modelky oblečené tam, mají na sobě "normálně" vyhlížející modely. Tak snad toto je jedno z řešení, jak sehnat např. delší tričko. Má to jen nevýhody - vyšší ceny a nemožnost vyzkoušení. Takže já jsem si jednou riskla a velikost trička podle tabulek odhadla. Naštěstí mi sedí pěkně. Ale pořád bych takto samozřejmě nekupovala, bohužel, ty ceny. Bylo to jen výjimečně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.