| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Svůdné, ale nemocné

Takže ty svým dětem závidíš ???? Neboť "podle sebe soudím tebe" .... No,já to nechápu,myslela jsem ,že si rodiče pro svoje děti přejí to nejlepší,takže ta závist mi tam jaksi nepasuje.Proto jsem myslela,že jsi moc mladá,neboť v podobném duchu se vyjadřuje moje 16-ti letá neteř...Faktem je,že mnohým mladým dívkám chybí vkus a soudnost v tom,co si mohou dovolit vzít na sebe - viz názory níže - a případné maminčiny připomínky /dobře míněné/ jim mohou připadat jako závist,jenže dospělá ženská už má rozum a dobře ví,že se závistí to nemá nic společného.Naopak,dobrá máma nechce,aby se její dceři někdo posmíval,že jí z bokovek lezou špeky.Mmch já taky nosím bokovy - z praktických důvodů - klasické kalhoty mají pro mě příliš vysoký pas,jsem malá,takže když oblíknu "bokovky",mám jejich pas v pase a ne na bocích,jako jiní.Takže móda bokovek mi přišla vhod,neboť mít pas od džínů pod prsama není moc příjemné :-)))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.