Sleduji tuto diskuzi od počátku a nestačím se divit, jaký nabrala obrátky a kam se dostala. Hlavně příspěvky Alice mě opravdu dojaly. Souhlasím, že každý má šanci, ale všimla si Alice, že jsou povolání, která nejsou dobře placená a přesto bychom bez nich nemohli existovat, jako prodavačky, dělníci v továrnách, sestřičky v nemocnicích ..... atd? Z jejích příspěvků zní taková arogance vůči tkzv. obyčejným lidem, že k tomu nemám slov!!!!! Nebo by byla radši, kdyby všichni hromadně pochopili, že mají šanci jinde a tudíž si například mohla například! ulízet po sobě v nemocnici sama, případně se sama odrodit.....? Aby si doktoři založili hromadně pouze soukromé pryxe a v nemocnicích by nás operovali absolventi? Páááni, kam se poděla úcta, to je jediná hodnota člověka postavena na tom, kolik vydělá? Upozorňuji, že sama se živím hlavou a velmi dobře, ale neztratila jsem paměť na doby, kdy jsem se tak dobře neměla, navíc mě neopustila úcta k manuální práci a k lidem, kteří vykonávají náročnou práci za menší peníze než já. Nechutná arogance!!!!!
Předchozí