Pythio já s tebou zcela souhlasím.Sice mě některé věci pobavili ale také na mě dýchlo že maminka situaci zcela nezvládala.Dcera 2 roky také si hraje narmálně z hračkami protože lákadla máme vysoko tak je může jen sledovat.Má Atopický ekzém tak do vody lít přípravky pro dospělé také nechápu to už je krok od otravy něčím.A to samé řeči o vraždění chápu že to mělo být vtipné jen mě to nerozesmálo.To samé to mlácení koček.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.