chodíme na alergo na homolku, ale až poslední rok a půl.Léčbu máme změněnou skoro rok, aerius bere také jednou denně. Ve spreji SERETIDE je kromě kortikoidů látka se stejnými účinky jako ventolin, ale není návyková. A výsledky se dostavili do měsíce. Průběhy nemocí už se "nezvrtávaly" do dušností, noční kašel začal ubývat a doba nemoci se z 3-4 týdnů (tak dlouho se dostával z virózy,kterou jiné děti odnášely třídenní rýmou) snížila na týden až 10 dní. V současné době celé léto nemarodil.I vedra,která obvykle odnesl záchvaty byla v pohodě. Léčbu ale doplňuji homeopatikama a chodíme i k léčiteli, který nám vychytal geopatogení zóny atd. Takže si myslím,že to je souhra více vlivů, včetně věku. Sníženo máme první měsíc a já doufám, že se třeba do školy vydáme už bez spreje. Já vím,že to zní možná divně,ale myslím,že ekzém (sama jsem atopik)je hodně nepříjemný, ale komplikuje život o něco méně.Mám tím na mysli,že neomezuje tolik pohyb,pobyt ve školce atd. Ale zase je tam komplikovanější léčba. A ať je to astma nebo ekzém,může to kdykoliv zmizet i se zase objevit. Já měla ekzém jako mimino, pak v pubertě a teď s ním bojuju už 3 roky.. A stav je proměnlivý.Někdy si myslím, že mi už mizí a za pár dní či týdnů se objeví.
Předchozí