| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodičovství jako adrenalinový sport

mám ráda tvoje články, vždy se u nich zasměju. Líbí se mi tvoje nadsázka, musíš být super ženská.

Já mám 15měs. syna, to o čem píšeš neznám, Kubík je hodný, možná někdy až moc a občas by mi nějaká "akčnost" nevadila. Vztekat se neumí, nebaví ho to, vydrží tak půl minuty a pak přijde na to že si stejně nepomůže. V noci se vzbudí tak 2x na kojení a spí dál. Je to takový malý flegmoušek, ač je býček. Chodit začal teprve včera. A to stylem, že se postavil a šel a přešel půlku obýváku, jakoby se nechumelilo. Nejraději si hraje se struhadlem, to opravdu nechápu, když vidím ty šťastný očička při olizování té nehrubší strany struhadla, naskáče mi na rukou husí kůže velikosti rumových pralinek. Zatím z toho jazyk vyvázl bez újmy. Ve vaně si nehraje s ničím jiným, než lahvičkama od šampónů, gelů a podobných věcí. Kačenka je věc dávno přežitá.

co se jídla týče, máme stejný problém a to je taky jediný problém, který s ním mám. Já mu říkám přísavka obecná, bez prsa ani ránu, běžně ho kojím 5x přes den. Což se nelíbí mé tchýni, nechápe, jak můžu kojit dítě v 15. měsících, poznámky typu, to už je jen voda, budeš mít vytahaný prsa...mě už nechávají zcela chladnou, kdysi jsem se bránila, teď už držím lidově "hubu a krok". Jí pouze mléčné výrobky, jogurty, sýry, kaše, pokud dělám polívku, nebo jiné nemléčné jídlo, musím do něj nakapat MM jinak to nesní a i tak sní pár lžiček. Jen na návštěvách s ní cokoli v mu dají. A to už taky neřeším, patří sice mezi ty menší a hubenější, ale přibývá a je spokojený z toho usuzuju že k jídlu mu nic nechybí.

Došla jsem k názoru, že jelikož mám teď doma andílka, logicky čekám jako druhé dítko, čertovskou holčičku a je mi jasný že na ni nebudu připravená.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.