no konečně jsi to, Bell, uznala... prostá venkovanka, s prostým humorem, s prostými zážitky prostých všedních dní, popsáno ještě prostším stylem... teď jsi aspoň našemu VELKÉMU Bobvi udělala radost :oDD mě onehdá taky vysvětlil, jak je s mým venkovanstvím a jeho obrovským všeználkovským světem pražským :oDD (viz debata o sil. zákonu) baví mě být venkovankou a baví mě tvoje prosté články - tak akorát pro můj prostý mozeček, prostinký smysl pro humor :o) jen tak dál, jsi šikula
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.