| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodičovství jako adrenalinový sport

Bellano, hezky pises, i ja se snazim pristupovat ke svymu ditku s nadsazkou a optimismem. Moje tehotenstvi a pote i materstvi se nese v skoro stejnym duchu jako u Tebe. Asi sem to vzala pres kopirak. Pred tim jsem inklinovala k adrenalinovejm sportum, urcity riziko, napeti a prekonavani sama sebe melo svy kouzlo. Jenze s tim nasim drobkem to bylo spis vypeti, krec a potlacenej hysterak. Jediny co zustalo bylo prekonavani se. 4.5 mesice rval, rval, rval, spal v 0.5h-2h intervalech v noci (a do toho jsou zapocitany i 20 min intervaly kojeni), pres den spal max. 20min v kuse a pak zase rykot. S prehledem prerval zbijecku pod okny. Jediny kde nerval byl kocar, a protoze jsem si naivne myslela, ze si musim udrzet kondicku, abych se co nejdriv vratila ke svym sportovnim zalibam (to teda byla trestuhodna naivita!), privitala jsem kazdodenni ctyrhodinovej slalom s kocarem ve snehu. To byla jedina chvile, kdy si moje psyche odpocala a nacerpala trochu sily na dalsi sebeovladani se. No musim se pochvalit, protoze rozhodilo me to asi 3x, to jsem nevydrzela, opustila rvouci dite v postylce, pustila sprchu a pekne nahlas jsem se politovala. (Nikdo jinej mimo manzela me stejne nepolitoval, protoze nikdo neveril, ze nas Drak je takovej, je preci normalni, ze maly mimina brecej!) Dnes uz je to lepsi, malymu je sedm mesicu pryc a od sestyho mesice se v noci budi pouze 2x na lahvicku. (S kojenim jsem bojovala hrozne moc, ale vysledek byl prikrm po patym mesici a ted uz to vystaci akorat tak na uklidneni pred spankem.) Nicmene, nemuzu si pomoct, moje dny sice utikaj strasne rychle a taky strasne stejne = nudne. Malej uz sedi a leze a stavi se, je to opravdu neposeda, ale ten adrenalin tam nejak najit nemuzu. Zbyla jen obrovska unava po prvnim pul roce. Samozrejme jsem obrovsky rada, ze ho mam a jeden jeho stastnej usmev vykompenzuje celou tu silenou pulrocni insomnii. Ale vzruso ve svym zivote jaksi nemam. No, uklidnuju se, ze tim si musel projit kazdej a jednou to skonci, ditko zapojim do svych aktivit a po te prijde den, kdy se uplne osamostatni a "vykasle" se na nas, tak jako jsme to udelali my s nasima rodicema. Proste kolobeh zivota. Ale jedno vim naprosto stoprocentne. Nikdy v zivote nezapomenu na to obrovsky psychicky vypeti a muzu jen rict, kdo nezazil, nepochopi! Mej se fajn, preju pevny nervy a zase neco napis at vim co nas ceka! Marlenka a Drakula

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.