Ahoj Milado!!!!
Teda doufam, ze jsi psala ty radky mne :-)))
Ja uz se sem moc nedostanu, vetsinou jen prectu clanek a diskuse se nezucastnuji, ale napsat pochvalu jsem dnes musela, je to opet super clanek. Ja od 1.6. chodim do prace a nejak uz nemam tolik casu co na RD :-))))
A mame se fajn, diky za optani. Svatba se vydarila, libanky byly super (mela jsem MS:-)))) ), dovca byla moc prima....Klarinka roste jako z vody, vse se dari....a do toho zacal delat problemy muj byv. muz. Nejdriv souhlasil se zmenou Klarcina prijmeni a uz se mu to rozlezelo a nez jsme to stihli podepsat, tak uz kope. 4 roky se o Klarku temer nezajimal a ted bude delat starostliveho biologickeho otce. No stres na stres, ale my se nedame. Kvuli Klarce udelam cokoli. Ale to je na dlouhe vypraveni.
Jinak tehule porad nejsem, ale cvicim Mojzisovou a dari se mi srovnat cyklus, tak jsmemoc radi. Snad i toho miminka se dockame, Klarka se pta skoro denne....pred par tydny rozhodla, ze budu rodit v obyvaku a oni s tatinkem pak vysaji tu krev....kde to vzala, to netusim :-)))) Asi to pribirali ve skolce:-))) kde se ji tedy zatim moc libi, jen tam obcas nechce spat, ale to ma reci jen rano....odpo uz je v poho :-)))
Jeeeee, ja se nejak rozepsala. Ostatnim se omlouvam, dlouho jsme se s Miladou necetly :-)))
Kdyby se ti chtelo, napis mi na mail, at tu neobtezujeme spoludiskutujici ....
A diky, zes napsala!!! Potesila jsi me!!!
Předchozí