Bobe já mám dvě děti - 3 a 2 roky a nejraději chodí na hřiště a nejraději jen na to jedno nejoblíběnější. Chodíme v sezoně jednou za měsíc, až 14 dní do divadla, po celý rok do Zoo a občas jiné výlety,ale je to fajn, že jsem já i manžel spolu, že si třeba po dlouhé době prohlédnu nějaký hrad i se zájmem dětskou výstavu a že nemusím vařit a jíme v restauraci.Dětem se výlet líbí a když přijedem v půl 8 večer před dům tak škemrají - půjdem ještě na hřiště? To je má zkušenost. Článek se mi líbil - nemá silné intelektuální téma, ale to snad ani nikdo nečeká. Myslím,že i únava z dětí dělá své. Dříve jsem byla schopná číst se zaujetím Nietzseho i Kanta a dnes sáhnu maximálně po Viewegovi a čtu ho čtvrt roku:-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.