"Ale co opravdu nechápu, je, jak z článku někdo může učinit závěr, že Bellana někdy VÁŽNĚ přemýšlela o tom, jaký trest by dostala za vraždu svého dítěte.
J."
Janino,
co se tyce poznamky o trestu, mam pocit ze jestli umim cist spravne, Bellana skutecne v prispevku uvedla poznamku o uvaze kolik by dostala za vrazdu batolete. Ja jsem napsala ze tohle mi ale vazne nikdy na mysl neprislo.
Asi jsi ale nepochopila smysl meho prispevku a naopak jsi jej snad nechtene potvrdila. Podivila jsem se, kolik nenavisti v sobe nosi maminky se smyslem pro humor kdyz my ostatni kterym clanek vtipny neprisel jej podle vas nemame zadny. Ty stvave a nenavistne poznamky i ze strany Bellany, ktera tedy podle vsech srsi smyslem pro humor, z clanku bych tak mozna soudila i kdyz neni to moje krevni skupina, ale z jejich komentaru k nekterym prispevkum diskuse mi prijde jako urazene stekani, kdyz nejsou vsichni nadseni z jejich radek, temi poznamkami si v mych ocich vice ublizila nez se obhajila navic nema zapotrebi se obhajovat, jak nekdo poznamenal mozna by bylo rozumnejsi nechat to bez zpetne vazby pripadne se vyjadrit jednou a ne reagovat na kazdou poznamku.
Předchozí