Domnivam se ze ji to na mysl prislo kdyz to uvedla v clanku. Kbyby ji to na mysl neprislo zrejme by to neuvedla. Zrejme ji to neprislo na mysl v dobe kdy se toto delo, zrejme ji to prislo vtipne poznamku tohoto druhu vlozit do clanku, me to vtipne ani na mysl nikdy neprislo. Udelala jsem par veci za ktere se stydim ve vztahu ke svym detem, tem jsem se omluvila ale porad je to hluboko ve mne a stydim se za to rozhodne bych to nikam nevkladala jako vtipnou poznamku.
Jinak jeste k te poznamce o trestu apod. v diskusi jsem se docetla ze jen spatne matce toto nikdy neprislo na mysl. Pak jsem asi spatna matka, skutecne v nekterem prispevku v diskusi toto je skutecne uvedeno, o to vic me to zarazilo zrejme bych se ani k necemu podobnemu nevyjadrovala.
Ale jak jsem rekla a ty take kazdy mame jiny styl humoru a "neni na svete clovek ten aby se zavdecil lidem vsem". Jen kdyz ma nekdo kriticky nazor nemusim byt hned kamenovan.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.