výborný!!! bezvadně napsaný!! ráda bych od někoho vytáhla informaci - kdy běžel onen 6ti dílný seriál a jak se přesně jmenoval - i když to bude asi to Lidské mládě - neviděla jsem to. Jen dopńuji pisatelku: před mateřskou jsem provozovala bojové sporty, zmíněné seskoky padákem, lození po skalách a tak podobně a nyní se mi to nesmírně hodí - zůročuji nadměrně pevné svaly při vláčení řvoucího dítka i s kočárkem, schopnosti improvizace v trapných situacích a nepřehledném terénu, plížení se jako únik z pokoje kde usíná mimino, a tak podobně:-)) prostě se nenudím, a také jakož to laický zoolog provozuji etologická sledování ve zpusobech vývoje chování dítka. a je to super. JEN TY NERVY!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.