Mate pravdu,deti to nepochopi co proziva matka kdyz jeji dite je nemocne,to pochopi az budou samy mamou.Je to hrozne kdyz si nedaji rict,me je 26 let a uz jsem prodelala nekolik zanetu mocaku.(Mam uz syna a tak vim co je to strach o dite.Kdyz jsem ho jeste nemela,tak by me nenapadlo jak se matky muzou o sve dite bat)Ale ja nenosim bokovky a nemam hola zada,ale vzdy jsem nejak prochladla nebo v zime kdyz me byla zima od noh tak to bylo hned.Kdyz vidim holky jak v mrazu a nemusi to byt jenom v mrazu maji hola zada a pupiky,tak si rikam,ty na to jednou doplatis.Pry jsou na to dobre brusinky a pit a pit!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.