Ke článku jsem se dostala až dnes,taky přečetla pár příspěvků,kde se všichni různě handrkují o to,na co má kdo nárok a nemá...Já ale mám pocit,že tady jde o úplně něco jiného a pokud už budu opakovat,co někdo napsal,tak se omluvám,ale všechny příspěvky jsem(znechucena výše zmíněným handrkováním)nečetla.Jde o to,že před volbami se vláda snažila udělat co nejvíce tahů,které přilákají voliče.Evidentně jedním z nich bylo i navýšení porodného a rodičovského příspěvku.Ať mi nikdo neříká,že před půl rokem si to neuměli spočítat,že na to prostě nebude.Plné huby předvolebních slibů,šup a jsme u koryta a vážení přátelé,ať počítám jak počítám,co jsem slíbil,splnit nemůžu.Já si teda připadám podvedená a budu hodně uvažovat o tom,jestli vůbec ještě k nějakým volbám půjdu.Jo a mimochodem,jsem VŠ,po škole jsem pracovala(ale ne proto,abych státu odváděla daně a čekala,že za to dostanu příspěvek v rodičovství,ale proto,že jsem potřebovala bydle,žít a připravit se na to,že založím rodinu.Díky tomu mám děti až po třicítce,ale byla to moje volba a rozhodně jsem si je nepořizovala proto,že mi na ně bude někdo přispívat.A taky byla moje volba,že jsem do práce nenastoupila po dvou letech a tím o ni přišla-pro mě totiž bylo důležitější věnovat se prckům.A jestli jednou,až odrostou a budu mít pocit,že už s nimi být doma nemusím,půjdu pracovat na kasu v supermarketu,protože jinou práci neseženu,tak tam půjdu.Bylo by mi totiž trapně sedět doma a brečet,že mě nikdo nechce.VŽdycky se najde někdo,kdo vás zaměstná,otázkou je,jestli tu práci budete chtít).
Předchozí