| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tak tomu říkám podraz … aneb odvolávám, co jsem odvolal …

Ke článku jsem se dostala až dnes,taky přečetla pár příspěvků,kde se všichni různě handrkují o to,na co má kdo nárok a nemá...Já ale mám pocit,že tady jde o úplně něco jiného a pokud už budu opakovat,co někdo napsal,tak se omluvám,ale všechny příspěvky jsem(znechucena výše zmíněným handrkováním)nečetla.Jde o to,že před volbami se vláda snažila udělat co nejvíce tahů,které přilákají voliče.Evidentně jedním z nich bylo i navýšení porodného a rodičovského příspěvku.Ať mi nikdo neříká,že před půl rokem si to neuměli spočítat,že na to prostě nebude.Plné huby předvolebních slibů,šup a jsme u koryta a vážení přátelé,ať počítám jak počítám,co jsem slíbil,splnit nemůžu.Já si teda připadám podvedená a budu hodně uvažovat o tom,jestli vůbec ještě k nějakým volbám půjdu.Jo a mimochodem,jsem VŠ,po škole jsem pracovala(ale ne proto,abych státu odváděla daně a čekala,že za to dostanu příspěvek v rodičovství,ale proto,že jsem potřebovala bydle,žít a připravit se na to,že založím rodinu.Díky tomu mám děti až po třicítce,ale byla to moje volba a rozhodně jsem si je nepořizovala proto,že mi na ně bude někdo přispívat.A taky byla moje volba,že jsem do práce nenastoupila po dvou letech a tím o ni přišla-pro mě totiž bylo důležitější věnovat se prckům.A jestli jednou,až odrostou a budu mít pocit,že už s nimi být doma nemusím,půjdu pracovat na kasu v supermarketu,protože jinou práci neseženu,tak tam půjdu.Bylo by mi totiž trapně sedět doma a brečet,že mě nikdo nechce.VŽdycky se najde někdo,kdo vás zaměstná,otázkou je,jestli tu práci budete chtít).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.