Tak mě pomalovala moje 4,5 letá dceruška křídamy bílou zeď v kuchyni, která byla 14 dnů po vymalování. Křičela jsem, nadávala, dala jí na zadek. Chudinak moc plakala a proto jsem se jí omluvila a uznala, že holt tu zeď ještě jednou přetřu a že vlastně o nic nejde. Myslím si že maminka dětiček na obrázku asi není nadšená z tohoto výtvoru, ale mohlo se stát něco horšího, třeba mohli dětičky barvu vypít a nechci domýšlet další katastrofické scénáře. Jen bych pro příště doporučila takové věci ukládat na místa kam se děti nedostanou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.