Teď se holky pořádně podržte židle.... Dnes jsem byla koupit synkovi botky,protože mu nějak naráz vyrostla nožička a v sandálkách palečkem vytírá chodník. Kromě tenisek měli už i krásné zimní botičky, na pohled paráda, vyšší, kotníčkové, s kožíškem uvnitř. Vzala jsem je do ruky a ejhle - zdály se mi nějaké lehké. Přímo jsem se zděsila toho, jak je tenoučká podrážka, no to snad byly 3-4 mm!!! Ale nejvíc mě dorazila prodavačka, která pohrávajíc si s nimi v ruce mi s důležitým tÓnem v hlase "vysvětlila" že:"boty jsou sice s tenkou podrážkou, ale přece to je dneska to nejmodernější....". Tak jsem koupila šíleně nemoderní tenisky....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.