| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aňo u mně se osvědčilo to, že si nekladu domácí práce a bezchybnou péči o děti na první místo. Tou péči myslím pedantské dodržování režimů jídla, spánku, koupání, hraní. Takže když se ráno s prckem probudím a mám chuť jít ven, tak jdu a strávím tam s ním třeba celé dopoledne a nestresuji se, že nemám navařeno. Však když se vrátím, tak to nějakou rychlovkou u sporáku napravím. Jsem v podobné situaci jako ty, manžel věčně v práci a po práci má tolik svých sportovních aktivit, že se skoro nevidíme. No a co se týká nějakých společných večeří, výletů, tak ty by se daly za rok na prstech jedné ruky spočítat. Každopádně já si mateřskou užívám, těší mě na tom, že mě mrňous ještě potřebuje, že se mu líbí hrát si se mnou, takže si to užívám dokud to trvá. Později dítě objeví kamarády, kolektiv a už to nikdy nebude takové jako teď. Ale jelikož jsem před mateřskou trošku počítala s tou osamělostí, tak jsem se přihlásila na pajdák a dálkově studuju VŠ, jediná motivace ale byla opravdu ta, dostat se alespoň 4x měsíčně mezi lidi. Tak ti držím palce, je to vše o pozitivním myšlení a jestli můžu poradit, tak někde ušetři penízky (na jídle, oblečení) a do toho jazykového kurzu určitě investuj.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.