....ale vím. Právě proto, že to vím, se mi nic podobného již absolvovat nechce. Pro mně je to nekonečná nuda s velkým N. Mám ráda jiný styl, tak jako se tobě líbí něco jiného. A proč povinnost??? Znám několik lidí, kteří by rádi jeli jinam než k moři, ale bojí se, aby oni (případně jejich děti) nebyli tak trochu OUT. Ono zní líp "Byli jsme u moře" než "Spali jsme ve chlévě, makali na poli a dojili kozy". Že jo?? A navíc, víš jak se říká té masové turistice (třeba u moře)? Turistický průmysl...Děkuji, nechci!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.