No já bych taky dovolenou takhle strávit nemohla, pracujeme fakt hodně, a o dovolené potřebujeme vypnout. Vypnout znamená odjet nekam - na venkov nebo k mori, ale nemuset nic delat. Ne nic nedelat, ale nemuset - maximalni starost v kolik pujdem na veceri, dame si jeste sklenku a kdy si pujcime auto a vyrazime na vylety. Nic ve zlem, ale clovek co fakt hodne pracuje (opravdu to nemyslim zle!!!), odejdete z domu v sest rano a nejdriv v osum vecer jste zpatky, by praci o dovolene nezvladl. A neni to tim, jestli je rozmazleny nebo ne. A neni to o tom, jestli u toho more chcete jen lezet, nebo cestovat- my treba vsude pujcujeme auto nebo kola a vyrazime na poznavani, ale proc by si nekdo nemohl jen tak lehnout k mori a lezet? Kazdemu podle jeho gusta. Jsem rada, ze autorce se dovolena tak moc vydarila, tip na vikend by to byl super -i kdyz ja bych si zaplatila pobyt, abych tam mela veskerou pomoc dobrovolnou:) Deti by byly urcite nadsene. Ja na vesnici - malinke - vyrostla, ted tam jezdim na vikendy, ale vic proste nemuzu.
S autorkou clanku mohu jen souhlasit, clanek byl moc prijemny, o to horsi je reakce jedne maminky od ctyr deti na pobyty u more. Nechapu proc mluvi o lenosti - a ptam se, jestli by na - kvalitni!! - pobyt u more treba v turecku, recku, mela vubec dost penez, a zda to neni pouze z nouze ctnost, napadat tady ostatni.
JEste jednou, nechci se hadat, jen bychom si mely uvedomit, ze kazdemu co jeho jest; je super ze si autorka dovcu tak uzila, je super ze ji spousta mamin napise diky za hezky clanek a je super, ze spousta mamin napise, ze tohle pro ne dovca neni (bez toho aby autorku urazely), protoze o tom to je - co clovek, to nazor. A jedine co me zere jsou nazory lidi na "opekani na plazi". Ja se neopekam, ale pokud nekdo bude - je to fajn, ze se naucil jak relaxovat, ne???
- jen dotaz, voziky za kolo na normalni silnici - je to bezpecne??? Ja z toho mam hruzu, kdyz ridim a ze zacatky se mi prede mnou vynori dite na kole, nejlepe v kombinaci s autem v prismeru, dite to sneruje... to me omyvaji. A ten vozik je docela velky... mne se to jako napad moc libi, ale mam z toho strach:/
Předchozí