Nezlobte se na mě,ale to co jsem si tady vše přčetla je jeden velký hnus!!!!! Fuj! Ani jsem to nemohla číst vše,jak je mi z toho všeho zle!!!! Nechápu jak na sebe můžou být lidi tak zlý,ale to že i ženský navzájem a to jen kvůli tomu,že se bavíte o rod.příspěvku!!!To je opravdu strašné!!!Pokud na sebe navzájem můžeme házet tolik špíny a jedů,co tady spousta z vás napsala,tak NIKDY náš stát v ničem lepší nebude! Vždycky si někdo bude něco závidět a druhého za to nenávidět! Já opravdu nemám slov!!!!!!Jak můžete napsat,že si nezasloužíme příspěvek,když jsme doma s miminkem?????Jak todle vůbec nějaká ženská může vypustit z pusy?Co jste to proboha za lidi????!!!!!!Tak já jsem tedy jedna z těch,co ty peníze potřebujou,manžela téměř nevidím,protože je furt v práci a že jsme si dovolili otěhotnět,když potřebujeme i dávky od státu,tak za to se vám milé dámy a ani nikomu jinému omlouvat nebudu.Na všechno jsme si museli ušetřit sami,platíme hypotéku a pokud bych měla mít dítě až hypotéku splatím,tak ho nebudu mít nikdy!!!!Jasně,že si nepořizuju mimi,kvůli příspěvkům od státu,ale na druhou stranu mi to,že ty příspěvky dostanu,dost pomůže a když píšu dost,tak tím myslím opravdu dost. A vám co jste tak strašně zlé bych měla přát,aby jednou až třeba mimi chtít budete,tak aby vám to nešlo,ale já vám to nepřeju,jen at se vám daří dál dobře,tak jako doposud,opravdu!!!Nejsem totiž jako vy,neumím být tak stašně zlá!!!Ale kolik v těchto příspěvcích tady je zloby,je úplně neuvěřitelné!!!!!Jen doufám,že žádná z těch co jste tady tu zlobu házeli na ostatní,se nedostane nikdy k moci rozhodovat o nás "obyčejných" a že já vás osobně nikdy nepotkám-v to pevně doufám!!!!Styďte se!!!
Předchozí