| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kozí dovolená

A to to tu jde- tahle dovolena proste smrdi a HOTOVO. Kozy jsou citit a s tim zadna z nas nic nenadela. Mne taky smrdi - to klidne priznam.
Ale.. je mi naprosto jasny, jak by nasi kluci byli nadseny kdyby mohli v tomhle zverinci stravit tyden..
A.. ta hygiena u pumpy se da tyden prezit (jezdim s detmi na vodu, a jezdim od mladi, kdy jeste nebyli skoro v kazdem kempu sprchy...). Nikdy jsem z toho nemela svrab :-D
A.. jako nejhezci zazitek z detstvi povazuji prazdniny u babicy na venkove.. prave proto, ze nas vecer, jen "osplouchla v lavoru".. a nikdy jsem nemela blechy a vsi :-D.
A mozna jeste lepsi byl putak v pate tride, kde ten lavor nebyl vubec, jen potok s malou prehradou vystavenou prvni den :--)
Tim nechci rict, ze jsem prase a nemyji se :-)
Doma se sprchuji dvakrat denne, v pripade potrebu i vickrat.
A snad prave proto dokazu tyden v lete zatnout zuby a tu vodu bez rachani se sprchacem proste jedu a DESNE RADA!
Protoze vim, ze klukum zari oci stestim!
A ten pocit, kdy vam da syn pusu od ostruzin, kterou si s tatkou spatne umyl :-) a rekne "ja jsem si asi neumyl nohy, ale stejne Te strasne miluju.." -ja bych to za pobyt u more fakt nemohla vymenit (a nejen u more, kdekoliv penzionu.. s pohodlim)
Asi jsem blazne, ale mravenci ve spacaku mne fakt nevadi.
Ale chapu, ze nekomu vadi. Moje maminka mne nikdy nepochopi a rika, ze v tomhle teda po ni nejsem :-D. Ta je presne ten typ plna penze, more a plaz.. A mam spoustu kamaradek, ktere tohle taky nechapou.. ale teda ani jedna mi nikdy nerekla takovy jedovatiny, jako se muzu docist tady..
Autorka pouze dala namet a spousta z Vas to odsoudi jako fuj hnus a spinu!
Napiste nektera o vasi super dovce u more. At si taky poctou ty "chuderky socialni, ktery na to more PODLE VAS NEMAJI :-D :-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.