| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aleno,já to se dvouma dětma taky beru z nadhledem a nejedu vyloženě podle časového harmonogramu.Je pravda,že občas nechám nějakou práci v domácnosti plavat,abych měla čas taky na nějaký relax pro sebe a pak mám tak trochu výčitky svědomí,ale o tom to není.Je to o nějaké seberealizaci,při které by se člověk dostal mezi lidi,zvedl si sebevědomí (které jsem teda nikdy neměla moc velké,ale na mateřské šlo hodně dolů,až bych řekla strmým pádem).Taky mě napadlo dělat dálkově výšku,ale to jsem nakonec vzdala ze dvou důvodů a to,že jednak mi paměť moc neslouží přeci jen už má můj mozek deset let od učení pauzu) a taky se obávám,že by mi to učení moc nešlo,protože bych na ně právě kvůli dětem a tomu,že jsem na ně věčně sama,neměla toho času.Fakt obdivuji každého,kdo školu zvládá při práci či při mateřské.Jak vy to děláte....?A co se týče toho kurzu jazyků,tak je tam tak trošku zádrhel v tom,že kurzy mi probíhají shodou okolností kousek od domu a jsou individulání (tzn.nic moc kontakt s lidmi a příjde mi zbytečné dojíždět někam jinam).
Před pár dny jsme s manželem večer vyrazili na chvíli si sednout do restaurace a připadala jsem si hned jak na jiném světě.Řekla jsem si,že aspoň jednou za čtrnáct dní musím vymyslet nějakou akci a něco podniknout,abych se z toho nezcvokla ;-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.