no tak nejásám snad přímo nad špínou, k tomu mám dál, ale v přírodních podmínkách se mi toleruje daleko lépe nežli špíná (velko)městská /vajgly, spí en-óna po pískovišti, prezervativy, někde i injekce...;(( )
a pumpa - jakkoliv drsná (pro někoho) JE HYGIENA! A ROZVNĚŽTAK OTUŽOVÁNÍ, S NÍMŽ JE NEJLÉPE ZAČÍT ZROVNA V LÉTĚ ;-)
aktivní imunizace taky není k zahození!
ber to s nadsázkou, ale vpodstatě asi tak nějak ;o)
spíš mi bylo líto nepochopení stěžejních myšlenek dobrého článku a naopak rytí do okrajových věcí; samozřejmě extrémním dodržováním ekolog. zásad člověk spěje k sebezničení - zpravidla tím zcela zruší svůj soukromý život (tj. není pak na nic čas a pohltí ho pouze dřina a existenční starosti) -jsem pro rozumnou/zlatou střední cestu, vše v rámci možností.
brala bych to jako dobrej výlet i na vícero dní, poznání jiného způsobu života, než je obvyklé, inspiraci i nezapomenutelné zážitky určitě ;-)
/ty nám osobně přináší i naše jediná koza, psice a momentálně půjčené-hlídané morče/ - zkrátka nouze o zážitky nebývá u moře ani ve vlastech českých - jen se umět dívat a prožívat ;-)
a TOLEROVAT, že druzí to mají nastavené třebas nějak jinak... ;)
Předchozí