tak já jsem asi výjimka, protože jsem 5 let nebyla v práci (2 děti) a pak jsem celkem bez problémů nastoupila do práce (pravda, měla jsem štěstí, a taky jsem musela udělat konkurs) ale v mém zaměstnání se nic nezměnilo. Umělecké profese asi mají výhodu. Jsem hudebník. Jinak, taky jsem měla pocit, že děti nemáš, podle Tvých některých příspěvků. Ale holt každý to mateřství prožíváme trošku jinak, no. Já patřím spíš mezi ty "tradiční" mamky, ale svou práci mám taky hrozně ráda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.