Pokud má talent, tak určitě ano. Já chodím do sboru od první třídy... Taky jednoho dne přišla nějaká paní, zeptala se, kdo rád zpívá, já se přihlásila zazpívala nějakou lidovku. A pak jsem chodila do přípravky. V našem sborovém studiu je dohromady šest přípravných sborů, dělených hlavně podle věku. Nejmladší mohou mít 5-6 let. Občas se objeví talentované dítě a to zpívá už od 4. Celému studiu vévodí koncertní sbor, kde mají nejmladší členové i jen 11 let a nejstarší kolem 25. Nyní je nás, tuším, 72 v koncdertním a kolem 400 v celém studiu. "Malí" mají povinnou hudební nauku. Od 7-8 let (od druhé třídy) do 12-13 let (zhruba do šesté třídy). Pokud chce, tak může v hudební nauce pokračovat. K cestování... Chystáme se do USA... snad to mluví za vše :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.