Ahoj holky,některé tu píšete,že v Praze je to lepší,ale já mám jednu kámošku,ta našla práci až když holce bylo 7 let a pak ještě jednoho kámoše,ten už je bez práce několik let. Mně bude končit koncem roku mateřská a vůbec se mi nechce hledat práci.Po matuře jsem jí hledat nemusela,bylo to za minulýho režimu a kámoška se mi v jednom podniku kde dělala zeptala a hned mě vzali do kanclu.Možná budem mít ještě další dítě,ale stejně pak mě to hledání čeká a už teď z toho mám hrůzu.Nejradši bych kdyby mi taky někdo nabídnul reklamu na jogurty do telky a měla jsem vystaráno,ale to je všechno jen pro známé.Jenže mě se nechce dělat uklízečku stačí že uklízím doma. Myslíte,že dobře placená práce se dá sehnat i jinak než jen že by ji někdo někomu dohodil?Budu ráda když tu poradíte nám všem kteří nemáme povahu na to furt hledat práci co dělat.Dík.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.