takové dotazy by opravdu padat neměly. Je to diskriminační. Sama jsem momentálně na mateřské, když jsem po škole hledala práci, také jsem se dozvěděla, že budu chtít dítě atd....
Příjemné to není, myslím, že stačí dotyčnému odpovědět, že na toto se ptát nesmí.
Na druhou stranu ale dovedu chápat i paní doktorku. Moje maminka má také soukromou stomatologickou ordinaci.
V ordinaci je ona ta hlavní, kdo pracuje, vydělává. Stomatologická sestra je pouze její asistentka, udělá amalgam, podá nástroj, usadí pacienta na křeslo, zapisuje do karty. Lékař ale odedře všechnu práci (zkuste vydržet osm hodin v předklonu ohnutí na pravý bok se zvednutýma rukama), má veškerou odpovědnost. Všechny karty a papíry si musí po sestře zkontrolovat, vzhledem k tomu, jak pojišťovny nerady proplácejí a chytají se každé chybičky...
Když sestra nemůže z jakéhokoli důvodu do práce, všechno zůstává na doktorovi. Buď si to všechno udělá sám (což je neskutečná makačka a nestihne tolik pacientů jako obvykle - tudíž nižší výdělky), nebo si najme na tu dobu jinou sestru, kterou ovšem musí "navíc" zaplatit. Takže to, jestli má sestra malé děti (které s největší pravděpodobností budou často nemocné) a k nim i hlídání - to je pro doktora zásadní otázka. Nemůžete dát výpověď pro časté absence, zvláště když jsou podložené paragrafy a nemocenskýma. Co ale se sestrou, která tři týdny v každém měsíci nepracuje???? Teď babo raď.
Na druhou stranu ale souhlasím, že dotazy, jestli je hlídání solidní atd., už rozhodně jsou mimo mísu.
Předchozí