No mě taky dostala jedna reakce, že PROBOHA nechala Monty čtyřleté dítě u babičky a jela dovolenkovat. To jako proč ne? Já jsem trávila u své babičky od čtyř celé prázdniny, vždycky jsem se moc těšila a nevidím na tom nic závadného. Já teda své dítě fakt těžce zbožňuju , ale právě teď je už čtvrtý den u babičky na chalupě, je mu tam fajn a zítra za ním jedu.Pracuju totiž a to ne proto, že je práce smysl mého života. Představte si to, čtyři dny bez matky, jak jsem jen mohla, a to mu ještě nejsou dva?!!!!!! No neukamenovaly by jste mě?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.