Alice, super příspěvek, taky mám ten dojem. Včera jsem se o této diskusi bavila s kamarádkou, co bojuje za práva žen, a shodli jsme se, že sem asi skutečně přispívají jen jak píšeš megamatky, neb ostatní zaměstnané maminky na to nemají čas. Taky mne vždy zaráží, že některé supermatky přispívají do x diskusí a přitom se stihnou plně věnovat 4 dětem, jak tvrdí.
Žinčo - ten názor mne taky úplně nadzvednul, já bych také dala malého na týden dva k babičce, ale jak jsme psala, není zvyklý a tak se mi to nezdá ve dvou letech úplně vhodné. Třeba příští rok to zkusíme.
Trouble - nevím nevím jestli Tě tady některé nesežerou:) Taky říkám, že všechno jde když se chce. taky pracuji, jsem těhotná a díky skvělému manželovi stíhám vše, chce to jen trochu organizace, akorát teď, když budeme mít dvě malé děti si říkám, že to bude taky chtít paní na úklid, nemíním šmátrat hadrami po nocích.
Jednou tady už taková debata zaměstnané vs matky na MD proběhla a jedna holka to vyjádřila jednoduše tím, že má pocit, že některé maminky na MD závidí těm zaměstnaným, že stíhají oboje a že si navíc můžou dovolit trendy boty:)
Předchozí