ahojky, tak vy už se tak krásně chystáte na pečení jó ??? nebo už pečete ? My začínáme s perníčky až kolem Mikuláše ( jo tak Kája taky moc ráda pomáhá při v kuchyni ) jen si přeju aby ji to vydrželo, ale mám strach, že až to budu po ní vyžadovat jako povinost / že by občas zaskočila / tak ji to přestane bavit :-))
Jeseníky neznám, ale poptám se kamarádek. Chcete jet lyžovat ???
Kája je teď doma má kašel a rýmu. / Ten kašel hlavně v noci - hrůůůůza / ale zítra fičí na dopoledne do školičky a já jdu k paní kadeřnici, aby ze mě opět vytvořila člověka - hihihihi či snad krasavici??? Tak uvidíme. Káju bude vyzvedávat Horymír a tak alespoň paní učitelky poznají tatínka.
Jinak zatím dárečky žádné, ale už mám tip pro manžela ( viděla jsem ve výloze skolporcelánu takový krááááásný obří hrnek - má název hrnek golem. no možná je to rozměrově spíš džbánek :-)) tak to mu určitě koupím ( čaj si totiž vaří do pivního půlitru a myslím že zvládne i víc :-)) pivo moc nepije, jen svátečně, a nebo aby netrhal partu :-)) ale za to je mlsoun na sladkosti ( ale to jsme všichni tři )....
No koukám že jsem se zase rozepsala...tak už se těším na novinky od vás. No a na špici hitparády mezi koledami je u nás Půjdem spolu do Betléma a( hlavně jak bude toho Ježíška panáčka kolébat :o)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.